• Dovenetelstraat 9, 6991VS Rheden

Huur een spinhoogwerker
Gemakkelijk en snel tegen scherpe tarieven.

U bent opzoek naar een spinhoogwerker die past bij uw klus?
Naast verhuren geven wij u ook graag een passend advies.

Of u nou opzoek bent naar een spinhoogwerker voor enkele uren of voor enkele dagen, bij Spinhoogwerkerhuren.nl is dat geen probleem. Wij hebben een aantal krachtpatsers in ons assortiment.

 

Als u op hoogte moet werken is een hoogwerker veel efficiënter dan een ladder. Je kunt namelijk veel meer gereedschap en materiaal mee nemen en u bent nog sneller en efficiënter ook! Daarbij is het veel veiliger voor u of uw personeel. De spinhoogwerkers zijn zowel voor binnen als buitengebruik. Dit omdat de spinhoogwerker zowel elektrisch als op diesel te bedienen valt.

Lees hier meer over onze 14 meter spinhoogwerker

Een spinhoogwerker is een innovatieve machine met een compacte transportstand. Eenmaal volledig uitgevouwen is de machine een hoogwerker van formaat. Door de zelfaandrijving op rupsen is de bodemdruk van de machine minimaal. Dit maakt de spinhoogwerker ideaal voor slechte bodemomstandigheden. U kunt vrijwel overal komen zonder dat je veel schade toebrengt aan de ondergrond, bijvoorbeeld een gazon.

Lees hier meer over onze 15 meter spinhoogwerker

Een spinhoogwerker is een veel beproefde machine in de meest uiteenlopende branches. Van schilderklussen tot hovenierswerkzaamheden. Ook in de bouw en industrie wordt er volop gebruik gemaakt van deze machines. Daarom zijn de spinhoogwerkers een belangrijk onderdeel van mijn aanbod van huurmachines. Bovendien kan de spinhoogwerker inclusief aanhanger worden gehuurd.

Lees hier meer over de 17 meter spinhoogwerker

De rupsaangedreven spinhoogwerkers zijn een belangrijk onderdeel van mijn assortiment. De machines zijn inzetbaar voor de meest uiteenlopende werkzaamheden. De rupsaandrijving met brandstofmotor stelt de machine in staat om door moeilijk begaanbaar terrein te rijden. Door het oppervlakte van de rupsen is de bodemdruk erg weinig zodat er geen onnodige schade ontstaan.

Lees hier meer over de 19 meter spinhoogwerker

Een spinhoogwerker is voor veel hoveniers onmisbaar. Door de goede ruw terrein eigenschappen is het mogelijk om de machines overal te krijgen. Vervolgens kan er op grote hoogte onderhoud aan bomen worden verricht. Maar ook werkzaamheden in gebouwen zijn goed mogelijk met de spinhoogwerkers. Tevens laten deze spin/rups hoogwerkers perfect door een hoogspanningsveld op een onderstation loodsen. Door de elektrische aandrijving zijn er geen problemen met de uitstoot.

 

De eigenschappen van een spinhoogwerker maken deze machine geschikt voor zowel ruw als effen terrein. De hoogwerker is zowel binnen als buiten te gebruiken, en is eenvoudig te positioneren. Door de compacte transportstand kun je vrijwel overal met de machine komen.

 

In ons assortiment hoogwerkers beschikken wij over een spinhoogwerker van maar liefst 26 meter hoog. Deze spinhoogwerker is van het model Hinowa LightLift 26.14 en tevens één van de hoogste hoogwerkers in ons machinepark. Daarmee is de Hinowa spinhoogwerker een perfecte aanvulling op ons aanbod hoogwerkers, zodat wij voor iedere vraag een passende oplossing kunnen bieden.

 

Een spinhoogwerker is een innovatieve machine met een compacte transportstand. Eenmaal volledig uitgevouwen is de machine een hoogwerker van formaat. Door de zelfaandrijving op rupsen is de bodemdruk van de machine minimaal. Dit maakt de spinhoogwerker ideaal voor slechte bodemomstandigheden. 


Lees hier meer over de 30 meter spinhoogwerker

Het paradepaard van onze verhuurvloot is  deze 33 meter spinhoogwerker. Dit vooral door de compacte transportafmetingen in verhouding met het enorme werkbereik en hefcapaciteit. Bovendien is deze machine uitgerust met de nieuwste technieken als het gaat om bediening en afstempeling. De stempels zijn variabel op te stellen waarbij het werkbereik automatisch wordt bijgesteld. De werkhoogte van 33 meter met een capaciteit van 230 kg maken de machine een echte krachtpatser.

Een spinhoogwerker is een innovatieve machine met een compacte transportstand. Eenmaal volledig uitgevouwen is de machine een hoogwerker van formaat. Door de zelfaandrijving op rupsen is de bodemdruk van de machine minimaal. Dit maakt de spinhoogwerker ideaal voor slechte bodemomstandigheden. U kunt vrijwel overal komen zonder dat je veel schade toebrengt aan de ondergrond, bijvoorbeeld een gazon.

Spinhoogwerker huren
×